Hrvatski   ·   English   ·   Deutsch   ·   Italiano   ·   Magyar

Foglalás

Premium Apartment I

4 személyes - AP4

Premium Apartment II

4 személyes - AP6

Family Apartment

4 személyes - AP2

Apartment

2 személyes - AP1

Studio Apartment I

2 személyes - AP3

Studio Apartment II

2 személyes - AP5

Képtár

 

Hol vagyunk

Google térkép


Nézzék meg a google térképet a kapcsolatok oldalunkon.


GPS coordinates

Geographical latitude:
45°07'40.9"N
Geographical longitude:
14°03'01.2"E

Relax & Meetings


Pihenés, szórakozás, sport

Pihenés, szórakozás, sport


Szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani egy sor különböző aktív programot, amit egyszerűen ki kell, hogy használjon.

A szállással együttjáró jól felszerelt, zártterü uszodánkat. Szervezünk erdei lovas sétákat is.
Lovaink kifejezetten nyugodt természetűek, gyerekekhez szokottak és mindazokhoz, akik még soha sem próbálták a lovaglást. Környékünket behálózzák a különböző típusú utak, ami legyen aszfaltozott vagy erdei, kielégíti majd a terep v. a családi biciklizés szerelmeseit. Egy a lehetséges ösvények közül - ami keresztűlvezet Martinski falunkon - megtalálható az isztra-bike.com weboldalon: Staza Liburnia.
E mellett az érintettlen zöld természetben, lehető- sége nyíllik a kilómétereken át tartó, hosszú sétákra v. Nordic Walking-ra. Igazi élvezet a köz- vetlen kapcsolat a természettel. Szivesen látogatott hely a Raški források is. Futbal kedvelői, használhatják a három nagy futbalpályát, ami a közelünkben található.

Látogasson el Labin Ó városába, ami 10km messze található. A város, különféle kultúrális - történelmi értékeivel várja Önt, mint amilyen az érintettlen XVI.századi főtér, a történelmi és bányászati múzeum, az emlékezetes Matije Vlačića Ilirika gyűjtemény és még egy sor más művészeti galéria. A közelben található meg a Dubrova szoborpark, ahol több, mint 80 szabadtéri szobormű található.

Ezután itt van a 15km távolságra lávő tengerparti túristatelep, Rabac a különböző sziklás, vagy már rendezett strandokkal. Ahol az Ön figyelmébe ajánljuk a bérelhető kis csónako - kat, amivel a part mentén, intím kis öblöket fedezhet fel.
Rabac-on lehetősége van különféle szórakoztató és sport tevékenységekre. Kiemeljük: búvár tanfolyamokat, tenisz iskolát, paintball-t, pin-pongot, futbal, kosárlabdát, strandröp - labdát, mini golfot, séta éa jogging ösvényt.
Az -elö és -utó szezonban, Rabac a szörfölők kedvenc helyszíne.
Látványos utazás a szomszédos Cres szigetre vagy a mélyvizi világ felfedezése.

A végén megéri megemlíteni a Római amfiteátrumot, ie. III. századból, amit Pula-ban te- kinthetnek meg, kb. 40km távolságra van.
Munka találkozók

Munka találkozók


Kastély Pineta ideális helyen helyezkedik el, nyugalommal, zöldövezettel körülvett, távol a városi fergetegtől. Alkalmas bármilyen típusu munka megbeszélésre, szemináriumokra. Éttermünk és borkostoló helységünk is felkészült bármilyen munka találkozókra, tanács - kozásokra.

Hat (4csillagos) apartmanunk, 18 vendég befogadásásra képes. A kikapcsolódáshoz hoz - zájárulunk zárt uszodánkkal is. Készek vagyunk gondoskodni a legapróbb részletekig is. És szívesen segítünk Önnek a találkozó megszervezésében is.

Tegye még kellemessebbé és érdekessebbé munka megbeszéléseit.

Kontaktlencse

Telefon

+385 (0)52 654 045

E-Mail

agroturizam.pineta
@gmail.com


Információ

Domus Bonus

Apartmanjaink minőségét a Domus bonus (Isztriai minőség tanusítvány, ami a vendéglátásban a különleges, -magas elvárásoknak felel meg) tanusítja.


Borutak

Pineta bor, az Isztriai borutak sorában találhato, mint : falusi tradicionális úton előállított bor.
Isztriai borutak térkép


Hasznos linkek

Istra.hr
Istra Gourmet
Viamichelin route planer
Autóbusz állomas Zagreb
Autóbusz állomás Labin/Rijeka

Repülőtér luka Pula (HR)
Repülőtér luka Rijeka (HR)
Repülőtér luka Zagreb (HR)
Repülőtér luka Ljubljanja (SI)
Repülőtér luka Ronchi (IT)